0 Ft

Mosoly Angyal

Meríts inspirációt saját kampányodhoz néhány korábbi Mosoly Angyalunk élményeiből.

Miért érdemes csatlakoznod? Mit élhetsz át Mosoly Angyalként?

“Lángolj és világíts!” Krausz Enikőt ez a mondat motiválta minden nap, hogy Mosoly Angyalként támogassa a beteg gyerekek gyógyulását. “Minden ember egy kis láng, és ha a bennünk rejlő szeretetet és jóságot sugározzuk nap mint nap mások felé, akkor bevilágíthatjuk vele az egész világot.”

Legfontosabbnak a Mosoly Csapat végtelen szeretetét, kedvességét és segítőkészségét tartom. Minden információt és támogatást megkaptam ahhoz, hogy magabiztosan képviseljem a kampányomat.” – mondja Enikő.

Egy másik Angyalunk, Nagy Sándor szerint a kampányban különösen vonzó, hogy nem csak a saját adományával tudott segíteni, hanem a baráti, ismerősi körét is tudta aktivizálni egy jó cél érdekében. Enikő is kiemeli ezt az élményt: “Csodálatos dolog volt számomra megtapasztalni, hogy olyan ismerőseim is megkerestek a kampánnyal kapcsolatban, akikkel már régóta nem volt alkalmam beszélni.”

Mi legyen a kampányod üzenete?

A Mosoly Alapítvány szakemberei különböző terápiás foglalkozásokkal támogatják a gyerekeket abban, hogy betegséggel kapcsolatos traumákat feldolgozzák, és hogy könnyebbé tegyék a kórházi tartózkodást. Mese, képzőművészet, zene, játék, pszichodráma… hozzád melyik áll a legközelebb? Válassz egyet terápiás foglalkozásaink közül, amit leginkább magadénak érzel!

Nagy Barbi Mosoly Angyalunk gyerekkori élménye alapján döntött a zeneterápia támogatása mellett:

“Hat éves lehettem, nagymamám rám adta a hálóingét, amiből alig látszódtam ki, és megtanított nekem egy dalt. Azóta is, ha ezt dúdolom, a lelkem egy kicsit könnyebb lesz. A zene megnyugtatja a lelket, csendesíti az elmét és vigaszt tud nyújtani még a legnehezebb pillanatokban is.”

Idén legyél te is Mosoly Angyal és mi gyerek mosolyból szövünk Neked angyalszárnyakat!

Köszönjük jelentkezésed!

Nagyon köszönjük, hogy Mosoly Angyalnak jelentkeztél és vállalod ezt a nemes feladatot. Ezáltal Te is segíted a beteg gyerekek Mosoly terápiáit.
Anett Arkangyalunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy minél előbb kinyithasd angyal szárnyaid.

Köszönjük megkeresésed!

Hamarosan felkeresünk a részletekkel!