Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Mosoly Angyal

Sok gyermek nem tudja felhőtlenül élvezni az ünnepi hangulatot, mert nehéz élethelyzetben van, amivel meg kell küzdenie. Hosszan tartó, fájdalmas kezelés alatt áll, gyógyszereket kell szednie, vagy akár a karácsonyt is kórházban tölti. Egy-egy ilyen időszak hosszú hónapokig is eltarthat, ami alatt a gyermek egész világa feje tetejére áll, és ezt a nehéz időszakot a család is megsínyli.

A Mosoly Alapítvány hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti ezeket a gyerekeket és családjaikat. Évente 450 ingyenes kórházi terápiás foglalkozást és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportot tartunk Budapesten, Pécsett és Debrecenben.

Támogasd te is pénzbeli adományoddal munkánkat!

Célunk összegyűjteni 2 millió forintot a súlyos, krónikus beteg gyerekeknek tartott mese- és művészetterápiákra.
Az adománygyűjtési kampány 2017. december 13-tól december 31-ig tart, ebben az időszakban számítunk Rád és támogatásodra.

Csatlakozz Te is, támogasd karácsonykor a Mosoly Alapítványt!

Eddig 322.000 Ft gyűlt össze

Nagyon köszönjük a segítséget!

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001