Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Mosoly Angyal

Mosoly Angyal adománygyűjtő kampányunk 2017. december 31-én lezárult. Nagy örömünkre, – a sok lelkes adománygyűjtő angyalnak és támogatónak köszönhetően – elértük a kitűzött célt, így a 2018-as karácsonyi időszakban is tervezzük a kampány megismétlését. Amennyiben addig is szívesen támogatnád munkánkat, köszönettel fogadjuk a felajánlásokat.

Ha szívesen szerveznél saját adománygyűjtő akciót, keresd Seybold Anett kolléganőnket a seybold.anett@mosolyalapitvany.hu e-mail címen vagy a 06 30 291 3750-as telefonszámon.

Mosoly Angyal

Sok gyermek nem tudja felhőtlenül élvezni az ünnepi hangulatot, mert nehéz élethelyzetben van, amivel meg kell küzdenie. Hosszan tartó, fájdalmas kezelés alatt áll, gyógyszereket kell szednie, vagy akár a karácsonyt is kórházban tölti. Egy-egy ilyen időszak hosszú hónapokig is eltarthat, ami alatt a gyermek egész világa feje tetejére áll, és ezt a nehéz időszakot a család is megsínyli.

A Mosoly Alapítvány hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti ezeket a gyerekeket és családjaikat. Évente 450 ingyenes kórházi terápiás foglalkozást és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportot tartunk Budapesten, Pécsett és Debrecenben.

Támogasd te is pénzbeli adományoddal munkánkat!

Célunk összegyűjteni 2 millió forintot a súlyos, krónikus beteg gyerekeknek tartott mese- és művészetterápiákra.
Az adománygyűjtési kampány 2017. december 13-tól december 31-ig tart, ebben az időszakban számítunk Rád és támogatásodra.

Csatlakozz Te is, támogasd karácsonykor a Mosoly Alapítványt!

Eddig 3.264.000 Ft gyűlt össze

Nagyon köszönjük a segítséget!

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001