Art – Craft – Design

A Mosoly Alapítvány Art-Craft-Design aukcióját minden év novemberében szervezzük meg. Az Alapítvány egyik legnagyobb adománygyűjtő programján a művészet és a beteg gyerekek támogatása fonódik össze.

Fontos szempont számunkra, hogy kvalitásos, a 21. század vizualitását közvetítő műtárgyakra licitálhassanak a jótékony cél mellett elkötelezett vásárlók. Nagy figyelmet fordítunk a fiatal tehetségekre, de az árverésen a művészek több generációja is jelen van – így a jól ismert, már befutott alkotók mellett a még alacsonyabb áron megszerezhető, sikeres pályakezdők is.

„A művészet képes megmozgatni minket és új élményeket adni. Arra ösztönöz, hogy pozitívan vagy egyszerűen csak másként gondolkodjunk az életről. Lehetőséget nyújt a világ megértésére, és arra motivál, hogy szépséget és örömet vigyünk az életünkbe. A művészet nem szabja meg, hogy mit kellene tennünk. A képzelet és a valóság vegyítésével alakítja át a gondolkodásunkat és az életmódunkat. Lehetővé teszi, hogy jobban érezzük a világot. A Mosoly terapeutái a művészettel gyógyítanak, az Art-Craft-Design Aukción pedig minden licitáló birtokba veheti a mai magyar művészet egy-egy darabját, és segítheti a gyógyítást.– vallja Spengler Katalin az aukció szakmai vezetője.

Az Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusai az alábbi linkeken tekinthetőek meg:

VIII. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa – 2023

VII. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa – 2022

VI. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa – 2021

V. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa – 2020

IV. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa – 2019

III. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa- 2018

II. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa- 2017

I. Art-craft-design jótékonysági aukció katalógusa- 2016

Adományozok