1millió lépés

Adománygyűjtés a Mosoly terápiákért

Szatmár Enikő nagy kihívásra vállalkozott, Santiago de Compostelba indul, hogy végig járja a híres El Camino zarándokutat. Enikő június 18-án indul útnak, és nem csupán 800 kilométert tesz majd meg, hanem mentálisan élete egy új fejezetéhez ér el. Ezt a különleges utat pedig egy nemes céllal kötötte össze, és az út kapcsán a Mosoly Alapítvány terápiára gyűjt támogatást.

Enikő így vallott motivációjáról:

A Mosoly Alapítványon keresztül szeretném azokat a súlyosan beteg gyerekeket támogatni, akik komoly kihívásokkal kerülnek szembe életük során, és minden lelki erejüket összeszedve győzik le azokat. A Mosoly csapata mese- és művészetterápiával nyújt eszközt a gyerekeknek. Szeretném utammal segíteni az alapítvány munkáját és ezen keresztül annyi inspirációt átadni, hogy a végén közösen elmondhassuk: 1 millió lépéssel közelebb hoztuk a gyerekeket a gyógyuláshoz!

Enikő gondolatait, tapasztalatait az út során saját blogján osztja majd meg, amit ezen a címen lesz érdemes figyelemmel kísérni:

www.1milliolepes.blog.hu

Nagyon köszönjük ezt a tiszteletreméltó kezdeményezést, és hogy Enikő egy millió lépésével alapítványunkat támogatja, és ezzel segíti, hogy a súlyosan beteg gyerekek Mosoly terápiához jussanak.

Csatlakozz Te is, kövesd Enikő zarándokútját és támogasd a Mosoly Alapítványt!

Kérjük az utalásnál írd a megjegyzés mezőbe, hogy 1millió lépés, hogy tudjuk, Enikőn keresztül támogatsz minket.

Eddig összegyűlt összeg:

141.000 Ft