Mosoly Angyal

2018. november 27. - december 31.

Jakabházy Anna

Összegyűlt: 0 Ft
Cél: Ft
Össz adományozók: 0

Két kisfiam van. Egészségesek, boldogok, s bár olykor a Marsra küldeném őket (vagy magamat),  hálás vagyok, hogy vannak,  és jól vannak! Néha-néha megállok egy pillanatra, hogy hova szalad az idő… Marad-e belőle a fontos dolgokra, tudok-e befelé nézni és a szívemet kitárni…

És tudok! A Mosoly Alapítvány egy csodálatos csapat, szívet melengető odaadással dolgoznak. Boldog vagyok, hogy a része lehetek! Angyalnak lenni, szárnyakat kapni Tőlük megtiszteltetés! Arra gondolni, hogy vannak gyermekek, akik nem elég, hogy betegek, de a karácsonyt sem abban a puha, finom mézeskalács illatú, meleg szeretetben töltik otthon , ami megilletné Őket, hanem egy steril szobában… Összefacsarja a szívem!

Ha kicsit tudok ezen változtatni, ha így egy kicsi reményt és mosolyt tudok adni a családoknak, akkor rajtam ne múljon! Fel  a szárnyakkal!

Adományozok

  Adatkezelési tájékoztatóPrivacy Policy

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás