Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001
EN

A 20 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. Kórházi terápiás foglalkozásaink és a rehabilitációt segítő hosszú távú csoportjaink Budapesten, Pécsett és Debrecenben elérhetőek. Évente kb. 350-400 terápiás foglalkozást tartunk mintegy 800 gyerek részvételével.

Tevékenységünk nem alternatívája, hanem kiegészítője az orvosi kezeléseknek. Munkánkat az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végezzük, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében.  Professzionális segítő munkánkat folyamatos szakmai monitoringgal, gondosan kiválasztott, tapasztalt szakembereink állandó képzésével biztosítjuk.

Etikai és működésbeli alapelveinket a Mosoly Kódex  rögziti.