Sportos jótékonyság

2019-10-4

Már megvan a csapat, akivel jövőre futsz az UB-n? Megvan az edzésterv is? Kipróbáltad már az összes app-ot, hogy lássa a világ milyen fitt vagy? Akkor idén fuss a Mosolyért, hogy ne csak a kilométerek száma legyen nagy, hanem az összegyűlt adomány összege is!

Kezdj el edzeni még ma, hogy 2020 májusában a legjobb formádban vegyél részt az NN Ultrabalaton futóversenyen. Aktivitásodat támogasd meg idén az adományozással is, csatornázz be még egy öröm-forrást: Támogasd a Mosoly Alapítványt a futásoddal! A több mint 20 éves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány a gyerekek természetes nyelvén: játékkal, mesével, alkotással teszi megközelíthetővé, feldolgozhatóvá a súlyos betegség és a kezelések hosszú ideje alatt felhalmozódó nehéz, feszültséget keltő lelki traumákat. Mosoly-terápiáink lehetőséget teremtenek arra, hogy a kórházban elszigetelt gyerekek újra felfedezhessék, átélhessék a gyermekkor önfeledségét.

Amennyiben mellénk állsz, első lépésként ehhez nem kell mást tenned, mint 2019. október 20-án nevezni a versenyre. Figyelj! 14.14-kor nyitják meg a nevezéseket, de légy résen! A regisztrációs helyek pillanatok alatt elfogynak! A regisztrációdnál a csapat név választásakor tedd egyértelművé, hogy idén a Mosoly Alapítványért futsz. Mi pedig cserébe aktívan segítjük az adománycélod elérését.

Így adománygyűjtő futóként kampányolhatsz, hogy mások pénzadományukkal rajtad keresztül támogassák a Mosoly Alapítványt, mely nemcsak egy-egy gyerek gyógyulásához járul hozzá, hanem neked is plusz energiát ad a felkészülés időszakában épp úgy, mint majd a versenyen tartsál akár a 4., akár a 220. kilométernél.

Kösz, hogy jössz!

Ha te is szeretnél csapatoddal gyűjteni, olvasd el Adománygyűjtő kézikönyvünket és keresd Rózsa Eszter kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: rozsa.eszter@mosolyalapitvany.hu | +36 20 504 1037

Adományozok