Tovább mosolyog a villamos

2018-11-8

Novembertől folytatódik a BKK és a Mosoly Alapítvány közös kampánya, amely erősíteni igyekszik az emberekben a támogatás, a segítségnyújtás fontosságát.

A Budapesti Közlekedési Központ Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával idén szeptemberében indította el a BKV Zrt. és a JCDecaux részvételével közösen azt a kampányt, amely a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkájára hívta fel az utazó közönség figyelmét.

Míg az első időszak üzenete a Mosoly Alapítvány tevékenységére, küldetésének bemutatására fókuszált, addig a második szakasz már az adományozás fontosságára hívja fel a figyelmet. A BKK ügyfélcentrumaiban minden bérletet vásárló ügyfél szórólapot kap, amely felhívja a figyelmet a gyűjtésre, illetve a 13 BKK ügyfélcentrumban elhelyezett perselyre. Az ezekben gyűlő adományokkal lehet segíteni – az alapítványon keresztül – a beteg gyermekek lelki gyógyulását.

A támogatásra online formában is lehetőség van. Hiszen a közterületeken elhelyezett plakátokon egy QR kód is található, ami beolvasást követően a Mosoly Alapítvány honlapjára vezet, amelyen keresztül lehetőség van online is adományozni.

A kampány plakátjainak ingyenes hirdetési felületét JCDecaux biztosította.