Sűrű őszünk volt

2016-12-16

Büszkén jelentjük be, hogy idén ősztől már hetente15 alkalommal tartunk Mosoly terápiákat. Az egyenként 90 perces foglalkozások között újnak számít az onkológiai betegségből gyógyuló gyerekeknek szánt hosszú távú pszichodráma csoportunk, melyet Budapesten indítottunk el.

További budapesti, debreceni és pécsi programjainkról, új helyszíneinkről és foglalkozásainkról itt olvashattok.

Adománygyűjtésünk

Ősszel lezajlott a Mosoly Alapítvány első kortárs iparművészeti és dizájn aukciója is, Art-Craft-Design néven. A zártkörű aukcióra egy szakmai zsűriválogatta össze a 82,fiatal művészek által tervezett tárgyat, ékszert, kisplasztikát, képet és dizájnbútort. Az aukcióremekül sikerült,a leütésekből a Mosoly Alapítvány az előzetesen vártnál is jóval több,11.031.550 forinttámogatást gyűjtött össze.

Most is tart Mosolygó Karácsony elnevezésű adománygyűjtő programunk, melynek során november 14. és december 27. közöttarra kértünk éttermeket, cukrászdákat, boltokat, hogy alakítsanak ki egy speciális Mosoly fogást, menüt, vagy terméket, és ezek árába építsék bea nekünk szánt támogatást.Szemezgessetek acsatlakozók ajánlatairól facebook oldalunkon.

Nagyon örültünk, hogy mostanában több olyan adománygyűjtésnek is a kedvezményezettjei voltunk, mellyelegyetemisták éshozzájuk kötődő szervezetek kerestek meg minket. Így jött létre az ELTE HÖK szervezésébena Palacsintabisztró, ahol lelkes palacsintasütő egyetemisták 180 ezer forintot gyűjtöttek a Mosolynak,illetve aCEMS Club Budapest-Mosoly Alapítvány jótékonysági futás, melyen 770 ezer forintadomány gyűlt össze.

Köszönjük minden támogatónknak az aktív őszi segítségnyújtást!