Októberi Mosoly X eMAG Köszönet Program

2021-10-15

Példaértékű együttműködés vette kezdetét a Mosoly Alapítvány és az eMAG között 2020 januárjában. Az eMAG Magyarország saját weboldalán tette lehetővé, hogy a vásárlók a pénztárba érve egyszerű gombnyomással adhassanak a kosarukhoz egy általuk választott támogatási összeget a Mosoly Alapítvány számára.

„Nagy boldogság számunkra, hogy támogatóként a tavalyi évtől kezdődően az eMAG vásárlóira is számíthatunk – mondja Adorján Katalin, a Mosoly Alapítvány vezetője. – Hálánkat szeretnénk most olyan formában is kifejezni, hogy ajándékokkal készülünk számukra. Olyan tippeket és eszközöket mutatunk, amelyek, ahogy a terápiás foglalkozásaink is, az alkotás felszabadító erejét és örömét használják.”

Éppen ezért az októberi Mosoly X eMAG Köszönet Programnak a kreativitás a kulcsszava, melynek kapcsán a civil adományozókat hetente két alkalommal is meglepetések várják a Mosoly X eMAG Köszönet Program oldalán.

Hétfőnként a hazai DIY legismertebb népszerűsítője, Csorba Anita köszönti az oldalra látogatókat. Olyan egyszerű, bárki által elkészíthető őszi alkotásokat mutat videóiban, amely mindannyiunk számára könnyedén átadhatja az alkotás örömét. Emellett minden héten további kreatív letölthető anyagot is találhatunk Agócs Írisz, Szimonidesz Hajnalka, Réka Rajza és a KreaLáda csapata jóvoltából.

Adományozok