Még mindig csatlakozhatsz a Mosoly Angyal kampányunkhoz

2018-10-18

Még most is lehet csatlakozni Mosoly Angyalként a 2018. november 27. és december 31. között futó adománygyűjtő kampányunkhoz.

Érdekel? Olvasd el felhívásunkat!


Neked kinőtt már az angyalszárnyad?

Legyél Mosoly Angyal idén karácsonykor, és mi szövünk neked mosolyból szárnyakat!

A súlyos betegségek nem ismerik a karácsonyi szünetet. Sok gyermek ilyenkor is hosszan tartó, fájdalmas kezelés alatt áll, amely akár hónapokig is eltarthat. A Mosoly Alapítvány terápiás foglalkozásai segítik ezeket a gyerekeket a fizikai gyógyulásban és a betegség okozta trauma feldolgozásában.

Keressük azokat az angyalainkat, akik 2018november 27. és december 31. között közösségi gyűjtést szerveznek a Mosoly Alapítvány terápiáira.

Kiket várunk?

Bárkit, legyen magánember, vagy céges csapat, aki barátai, munkatársai, családtagjai körében szívesen szervez karácsonyi adománygyűjtést.

Mit kell tenned?

Jelölj ki egy összeget, amelyet szerinted Mosoly Angyalként össze tudnál gyűjteni ismerőseid segítségével. Kampányolj közösségi oldalaidon vagy más csatornákon azért, hogy minél többen csatlakozzanak gyűjtésedhez.

Mosoly Angyalként egy saját adománygyűjtő felületet készítünk neked ezen az oldalon. Itt lehetőséged lesz arra, hogy röviden, szöveggel és képpel bemutatkozz. Ugyanitt megjelenik egy számláló, ami azt mutatja, hogy éppen hol tart a gyűjtésed. Az oldaladon megjelenik egy fizetési felület is, ahol a kampányodra bárki pár kattintással küldhet pénzt.

A Mosoly Angyal kampányidőszaka

A Mosoly Angyal adománygyűjtés 2018november 27-én, az #AdakozóKedd napján indul, amikor az egész világ az adományozásért fog össze, és 2018december 31-ig, az új év kezdetéig tart.

Hogyan segítünk a gyűjtésben?

Küldünk neked egy adománygyűjtő infocsomagot: ismertetőt a Mosoly Alapítvány munkájáról, mellyel bemutathatod szervezetünket ismerőseidnek, képeket, szövegeket a közösségi oldalakra szabott kampányokhoz, egy templatet a Mosoly Alapítványra szabva, amit letöltve saját unselfie kampányt indíthatsz a gyűjtésed támogatására illetve ötleteket a gyűjtés formájának kitalálásához.

Adományszervező kollégánk telefonon és online igyekszik válaszolni minden felmerülő kérdésedre.

Kedvet kaptál? 

Keresd kolléganőnket:
Seybold Anett
seybold.anett@mosolyalapitvany.hu
06 30 291 3750

Adományozok