Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Karácsonyi adománygyűjtésünk

2018-01-6

Év végi, “Mosoly Angyal” elnevezésű adománygyűjtő akciónkban arra kértük támogatóinkat, hogy gondoljunk együtt azokra a súlyosan beteg gyerekekre, akik kórházban töltik az ünnepeket, és segítsünk úgy, ahogy legjobban tudunk: mi adjuk a lelki segítséget a Mosoly terápiás foglalkozásain keresztül, támogatóink pedig lehetőségeikhez mérten segítsék munkánkat adományukkal.

A Mosoly Angyal kampány eredeti célja 2 millió forint volt, de a Mosoly Alapítvány körül alakuló lelkes és összetartó támogatói közösség  segítségével sikerült csupán néhány hét alatt       3 264 000  forint támogatást összegyűjteni. Sokan az év végi teendőik mellett is tudtak még picit ránk gondolni és segíteni a gyűjtést akár pénzbeli segítséggel, akár azzal, hogy felhívásunkat megosztották. A támogatást a most futó mese-és művészetterápiás foglalkozásainkra fordítjuk.

Nagyon köszönjük a segítséget!

Szerintünk az idei ünnep igazi angyalai a mi támogatóink voltak.