Segíteni szeretnék!
Telefon: +36 (1) 501-4618, +36 (1) 501-4619 · Adószám: 18674190-1-41 · Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001

Gyermekpszichodráma foglalkozást tartottunk újságíróknak

2018-04-9

Március 28-án egy exkluzív, szakértő újságíróknak tartott foglalkozást rendeztünk nagy sikerrel a Murmo terápiás központban. A különleges délelőtt folyamán a sajtó munkatársainak bepillantást engedtünk abba, hogyan segítünk a beteg gyerekeknek. Nagy örömünkre több népszerű és igazán színvonalas médium újságírója jött el; többek között a WMN.hu, a Velvet, az Abcúg, a Dívány és a Marie Claire is elfogadta meghívásunkat. A foglalkozást Majoros Andrea, gyermek- és serdülő klinikai szakpszichológus, és Noszkó Niki pszichológus tartotta, mindketten évek óta erősítik a Mosoly Alapítvány csapatát. A két szakember közösen a Budai Gyermekkórház Neurológia osztályán tart hosszútávú Mosoly terápiás csoportot. A foglalkozás remek hangulatban telt, tapasztalataikat izgalmas cikkekben osztották meg az újságírók.

A megjelent cikkek itt olvashatók:

WMN.hu – Megettünk egy Greenpeace-aktivistát – Amikor az újságíró “vérengző vaddá” válik

Velvet.hu – „Ha egy gyerek játékteret kap, képes a gyógyulásra” – kipróbáltuk a gyermekpszichodrámát

Marie Claire.hu – Amikor együtt gyógyul a király, az oroszlán és a mosógép

Dívány.hu – “Itt minden fájdalmukat, félelmüket és vágyukat kiélhetik a beteg gyerekek”