A Mosoly Alapítvány III. Art-craft-design jótékonysági aukciója

2018-11-21
+13

November 15-én rendeztük meg a III. Art-Craft-Design jótékonysági aukciónkat, melyen kortárs művészek design ékszereit, bútorait, képzőművészeti alkotásait, kisplasztikáit bocsátottunk árverésre.


Az aukció bevétele, amellyel a Mosoly Alapítvány munkáját támogatták az aukción résztvevő vendégeink, 15 765 750 forint lett. Nagy köszönettel tartozunk minden kedves támogatónknak, aki tárcsájával részt vett az aukción és hozzájárult ehhez a fantasztikus eredményhez!


Az árverés házigazdája Till Attila volt, aki végig képes volt egyszerre ünnepélyes és mégis oldott hangulatot teremteni a licit során. Az aukció végén -saját hagyományait tartva- az egyik legfiatalabb résztvevőt kérte fel az utolsó kalapácsütésre.

Sok köszönettel tartozunk Spengler Katalinnak, aki az aukció szakmai vezetője volt, az általa kitalált és irányított művészeti koncepciónak hála egy rendkívül izgalmas válogatást kaptunk a kortárs design- és képzőművészeti szakma alkotásaiból. Talán nem véletlen, hogy mind a 75 műtárgy gazdára talált az este folyamán.

Köszönjük továbbá a csaknem félszáz képzőművésznek, designernek és galeristának, hogy munkájukkal hozzájárultak az árverés sikeréhez.

A Mosoly csapat

Az este támogatói voltak:

Adományozok