Blog

Írások a Mosoly Alapítvány mese- és művészetterápiás foglalkozásairól, szakmai munkájáról

Varga Andrea Helena
Feb

Köszöntő

Kedves Olvasó!

Mi, a Mosoly Alapítvány munkatársai azért dolgozunk, hogy súlyos krízisben, komoly betegséggel küzdő gyermekek színvonalas terápiás ellátáshoz jussanak, fizikai gyógyulásuk mellett lelki támogatásukra is megfelelő hangsúly kerüljön. Képzett terapeutáink elsősorban mesékkel, zenével, képzőművészettel, gyermekpszichodrámával dolgoznak a gyerekek korának és állapotának megfelelően. Ennek a blognak az elindításával szeretnénk közelebb hozni szakmai programjainkat az érdeklődőkhöz, bepillantást nyújtani a beteg gyermekekkel folytatott, lebilincselően izgalmas terápiás munka szépségeibe, kihívásaiba. Időről időre különböző témákkal és tartalmakkal jelentkezünk, melyekből reményeink szerint hangsúlyosabban kirajzolódik majd szakmai tevékenységünk, valamint azoknak a szakembereknek a köre, aki tudásukkal, tapasztalataikkal hosszú évek óta gazdagítják a Mosoly terápiákat.

Jó olvasást és inspiráló gondolatokat kívánok!

Varga Andrea Helena

operatív vezető

Adója 1 százalékával támogassa a Mosoly Alapítvány munkáját. Az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványt itt találja.