Mosoly Váltó 2011

2011. június 24-26.

Mosoly Váltó 2011

A Mosoly Alapítvány Idén negyedik alkalommal csatlakozott Közép-Európa legszebbnek mondott futóversenyéhez, az Ultrabalatonhoz. Ezen az egyedülálló nemzetközi megmérettetésen a versenyzők a Balatont megkerülve, egyénileg vagy váltócsapatban teljesítik az összesen 212-km-es távot, Tihanytól Tihanyig.

2011. június 24-26 között – a tavalyihoz hasonlóan – Mosoly Gyerekek és Támogatók, a Mosoly Váltóban együtt futva idén is teljesítették az egyes szakaszokat, ezzel is közelebb kerülve egymáshoz, és saját határaik legyőzéséhez. A teljes, 212-km-es táv 48 szakaszból állt, amelyek egyenként 4-6 km hosszúak voltak, s ki-ki maga választotta, melyik távot támogatja vagyis melyiket futja le a legszívesebben.

+41

A gyerekek már hónapok óta készültek, minden héten edzettek a Mosoly Futóklubban. Februárban tornateremben kezdték az edzéseket, de április óta a Margitszigeten, a szabadban mozogtak.

Célunk, hogy minél több Mosoly Gyerek lehessen részese ennek a – nem túlzás, hogy – hagyománynak számító sporteseménynek és élménynek, amellyel nemcsak ők, hanem mi, segítő felnőttek is többé válhatunk. Szeretnénk, ha jövőre Ön is eljönne, velü(n)k futna, és együtt szélesíthetnénk ezt a képzeletbeli Mosolyt!

Adományozok